5 Ağustos 2012 Pazar

VATAN SAĞOLSUN MARTAVALI

Yine yeniden 2 korucu olmak üzere toplamda 8 şehidimiz var . Yine yeniden VATAN SAĞOLSUN denilecek. Ve yine yeniden gencecik fidanlar bu yaşta haketmedikleri kara toprağa verilip analar,babalar,eşler,kardeşler,çocuklar gözyaşı değil kan ağlayacak.Reva mıdır bu ? Hak mıdır bu ?

Vatan sağolsun martavalı diyorum çünkü ; bizler her gün bir ocağa ateş düşerken canı gönülden vatan sağolsun desekte vatanı satan ; çocuklarını türlü yollar bularak askere yollamayan ;kardeşlerimizi ,eşlerimizi , babalarımızı yürek çarpıntıları ile beklerken yapmacık yalandan olabildiğince iğrenç bir şekilde vatan sağolsun yakışmıyor bu zihniyetlerin ağzına . Söylemeyin ağzınıza almayın VATAN SAĞOLSUN gibi yüce bir cümleyi ! Siz de olmuyor durmuyor. Yalandan, yandaş yalak yayın kuruluşlarında boy gösterdiğinizde içim acıyor,  size değil elbette sizin fersah fersah sattığınız vatan uğruna gencecik yaşında toprağa verdiğimiz fidanlar için içim acıyor kan ağlıyor .

Vatan sağolsun diyerek başsağlığı dileyeceğinize çözün bu lanet olası terörü . Dağdaki teröristleri karanfillerle karşılamak yerine , ABD ye ,AB ye yalaklık yapmak yerine ,çözün bu terörü düşürmeyin bu vatan evlatlarını kara toprağa ...  YETER ARTIK SİZ DE DURUN O GAFİL SÜRÜSÜ DE !!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder